beschutte werkplek - ambachtelijke productie - eerlijke grondstoffen

Home » interne jobcoaching

interne jobcoaching

Op onze productievloer werken voornamelijk jong volwassenen met afstand tot de arbeidsmarkt. 

 

Zij worden op professionele basis, onder begeleiding van twee interne jobcoaches Sven Mestebeld en Wilma van Vilsteren, ondersteund in het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Doel hierin is dat deze jongeren ondersteunt worden in het vinden van een passende baan op de reguliere arbeidsmarkt. Bij ons of elders. De activiteiten die de jobcoach hiertoe inzet kenmerken zich door vanuit een onderzoekende houding de cliënt te ondersteunen bij het vinden van antwoorden op vragen, het leren benutten van mogelijkheden, het optimaliseren van de zelfredzaamheid in het verrichten van arbeid, het aanleren van (werk)handelingen en in het ontwikkelen van kennis en vaardigheden.

 

Door de lage intensiteit van ons werk, het niet gebruiken van machines, het bieden van een kantine die een woonkamer gevoel geeft en door het geven van bovenstaande ondersteunen hopen wij deze jong volwassenen op zoveel mogelijk vlakken te kunnen ondersteunen. 

 

Loop jij ook vast en wil je in aanmerking komen voor een plekje in ons bedrijf? Neem dan contact op met Sven Mestebeld, 0621502906

Bent u werkgever, gemeente of andere organisatie en denkt u dat wij kunnen samenwerken? Neem contact op met Bianca Bastiaan. Zij is bereikbaar via de gegevens op de contactpagina.